The Face Behind The Company

Over Bjorn Marievoet
Bjorn begon zijn eerste bedrijf dat een luchtfoto bedrijf was. Na een zware periode met zijn eerste bedrijf, starte hij een tweede bedrijf dat een marketingbureau was samen met een partner in 2019.

Met 6 jaar ervaring in de ondernemerswereld heeft Bjorn een geweldig track record opgebouwd van klanten met wie hij heeft samengewerkt en geweldige resultaten heeft opgeleverd.

Zijn digitale agency richt zich nu alleen op en werkt samen met vastgoed makelaars waarvoor we een krachtig systeem heeft gebouwd dat makelaars helpt meer leads op de automatische piloot te krijgen, terwijl ze tegelijkertijd meer tijd voor zichzelf vrijmaken.

Bjorn streeft ernaar om beter te worden met zijn bedrijf en zijn medewerkers hebben dezelfde passie als hij. Deze innerlijke motivatie voor het werken met makelaars komt voort uit het zien dat versleten marketingmethoden worden gebruikt en makelaardijen er geen resultaten mee behalen.
Over Robi Mertens
Robi is dan weer via een ander pad de ondernemerswereld ingestapt. Op de schoolbanken zitten was voor hem geen probleem, maar hij verveelde zich al gauw. De leerstof was wel interessant, maar er was te weinig praktijk. Dat is de reden waarom Robi zich naast zijn universitaire studies steeds bezighield met andere zaken waarop hij zijn kennis kon toepassen. Zo heeft hij al reeds verschillende webshops gehad en verdiepte hij zich in de Facebook marketing wereld. 

Na het afleggen van verschillende cursussen omtrent marketing, facebook advertising, copywriting etc… Hadden hij en zijn compagnon besloten om hun krachten samen te bundelen en een digital agency op te richten namelijk Media2Greatness. Een grote drijfveer voor de business is zijn passie voor reizen, wanneer je een digital agency runt kan je namelijk van overal ter wereld werken en dat maakt de industrie voor hem nog eens dubbel zo interessant. Een passie kunnen uitoefenen vanop een idyllisch eiland is dan ook een droom voor hem. 

Mentors Van De Hoogste Rang 
In De Social Media Wereld

Bjorn heeft geïnvesteerd en deelgenomen aan honderden betaalde online cursussen, seminars, evenementen en masterminds om zichzelf uit te rusten met de beste tools op de markt en zijn klanten de beste strategieën voor succes te bieden.
 
Mensen zoals Grant Cardone, Gary Vaynerchuk, Tai Lopez, Mark Cuban, Jeff Bezos, Sam Ovens, Ryan Serhant, Tony Robbins en Iman Gadzhi om er een paar te noemen.
Powered By ClickFunnels.com